A szexualitás is megér egy imát

Advent ihlette azt az intim rituálét, amelyben négy olyan „emlékeztetőt” fogalmaztam meg önmagunk számára, amely segíthet abban, hogy az ünnepek ne csak a kötelességekről és a kötelezettségekről szóljanak csupán, hanem a meghitt, intim… olykor szexi és szenvedélyes szerelemről és szexualitásról is. Megesik, hogy éppen a szexuális életünkre is ráfér, hogy fény gyulladjon az alagút mélyén, vagy éppen az, hogy megünnepeljük gazdag és tápláló kapcsolódásaink adta örömeinket és gyönyöreinket.

Képzeld el, ahogyan szépen lassan, belső világoddal összhangban, saját ritmusodat követve sorra felgyulladnak az intimitás és a szexualitás fontosságára, jelentőségére emlékeztető karácsonyi fények körülötted.

Vegyük hát sorra mit is „üzennek” az adventi fények.

Értékeld a szexuális életerő energiát!

Ismered meg, és kapcsolódj a szexuális életerő energiáddal. Egy érzéki érintés, egy váratlan lúdbőr képes arra, hogy kizökkentsen a hétköznapok szürkeségéből, és felnyissa a szemed a csodákra. Ne hidd soha el, hogy te már kiismerted a világot és megismerted a társadat, hogy ő már nem tartogat számodra újat és izgalmasat. Csak rajtad áll, hogy a karácsonyod ismétli önmagát, vagy képes vagy újszerűen, nyitottan és kreatívan benne lenni. A csodák bennünk és általunk születnek és a szexuális energia a legalapvetőbb üzemanyagunk ahhoz, hogy valódi kedvünk, motivációnk legyen belépni a varázslatba. Ne mondj le róla, ne pazarold el! A vágy vágyása… paradoxon hangzik, de ha a vágyra lehet vágyni, akkor lehet vágyni azt is, hogy valóban kapcsolatba kerüljünk a szexuális energiával és érzékeljük azt. Amikor a szexuális energia érzékelhetővé válik (lásd a lúdbőr a kézen), akkor képessé válhatunk az energiát felemelni és kiterjeszteni az egész testre. Ha így teszel, akkor táplálod vele az egészségedet és a személyes növekedésedet. A szabadon áramló fizikai és kreatív energia túlmutat a személyes céljaidon. Ezt az energiát tiszta szívből tudod ajándékba adni a világnak, a barátaidnak, a gyermekeidnek és használhatod szerelmesként is akár egyedül élsz, akár kapcsolatban.

Használd a szexet, mint a legerőteljesebb energiaforrást!

„A szexualitással átitatott szerelemi élet nélkül minden teremtmény kiszárad” mondja a hindu szöveg. Fáradtnak érzed magad? Itt az idő többet szexelni!

Minél többet szexelsz, annál többre fogsz vágyni belőle. Megszépül tőle a hajad, a bőröd, megerősödnek a körmeid és sugárzóvá válsz. A jó szexualitás adta örömök feltöltenek és táplálnak antidepresszánsokkal, ásványokkal, vitaminokkal. Megtelsz az endorfin áldásos hatásával, az ösztrogén szinted emelkedik. Mindezeknek a hatására megjelennek azok a titokzatos kis feromonok, szépen befészkelődnek a nyakszirtekbe és a finom női fülcimpák mögé… így pedig még többen fognak vágyni rád és akarnak majd meghódítani és elcsábítani PONT TÉGED. Ne engedd, hogy lemerüljön a szexuális akkumulátorod, minden nap töltsd fel valami olyan élménnyel, ami újra és újra összekapcsol téged szexuális potenciáddal. Tartsad forrásban, hevülésben szerelmi és szexuális életed, mert ha lenullázódsz, akkor csak kemény munkával tudod magad visszahozni.

Maradj a tűz közelében!

Ha nő vagy, akkor ne add fel a reményét annak, hogy képes vagy megnyitni magad a gyönyörnek és teljes testeddel és lelkeddel kifejezni ennek eksztatikus örömét.

Ha férfi vagy, akkor ne add fel a reményt, hogy képes vagy kitartásoddal és elkötelezettségeddel megnyitni hölgyed szívét és testét, hogy képes vagy olyan mélyen behatolni jelenléteddel és nemi szerveddel, hogy a nő ne akarjon mást, mint teljesen átadni magát és odaadni magát ennek a meghívásnak. Tudd, hogy hova tartasz és a lángot ne engedd elhamvadni.

 

Hozd létre a szerelem és szex szentélyét magatok számára

A szentélyt, ahol végre teljes mértékben láthatóvá válhattok egymás számára. Ahol szégyen nélkül meg meritek mutatni magatokat, miközben élvezitek a szexet. Mindannyiunk legnagyobb szükséglete, hogy látva legyünk. Azt kívánom, hogy mindannyian látva, szeretve, táplálva és csodálva legyünk egymás társaságában és meghitt közelségében!

Ha kedvet érzel, akkor alkosd meg a saját, személyes adventi intim rituálédat.

Vajon a te számodra mik azok a valódi értékek, amiért meggyújtanád a lángokat?

Mire vágysz, mit őrzöl, és mit táplálsz magadban, ha az intimitásodról és a szexualitásodról van szó?

Már látom is, ahogy sorra gyúlnak a fények! Hála!

Gyönyörteli napot kívánok!

Szentesi Szilvi – intimitás művész

Kedvelés és megosztás:
Szentesi Szilvi

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

There are 0 Comments