Az életem egy orgazmus

Szentesi Szilvi intimitásművész orgazmus

Ezen a héten a szokottnál is többet foglalkoztam az orgazmusokkal, éppen erről beszéltem on-line kurzusomon.

Azt hiszem igazán irigyelhető szakmát választottam!

És minél többet gondolkodtam erről, annál markánsabban jelent meg előttem az a képlet, miszerint az életem, és az Élet, felfogható egy orgazmusként is.

Olyan az életem, mint az orgazmusom.

Mutasd meg orgazmusod, és megmondom ki vagy.

Na de ki mutatja meg az orgazmusát?

A pornó valami ilyesmire van kitalálva, csak sajnos, ott egyetlen valamire való igazi orgazmust sem láthatunk.

Hazudnak a szex filmek, és hazudnak a romantikus filmek is.

Két dolog nem jelenik ezekben a filmekben, és ez a két dolog az, ami a gyönyör két fő alkotóeleme.

Az őszinte izgalom, és az ellazultság.

Márpedig, ha csak izgatás van (pornó), akkor a gyönyör rövid lesz és letargia és fásultság tetőzi, ha meg csak érzelmes összebújást látunk, akkor csodálkozni fogunk, miért nem megy ez nekünk otthon, mondjuk két év után.

Mert kell az izgalom, és ennek őszinte megélése, megengedése, értékelése és kifejezése, és kell az ellazultság is, ennek a nagy izgalomnak a beengedésre, feldolgozásra és szétárasztásra a testben.

A testünknek idő és ellazultság kell ahhoz, hogy reagálni tudjon az izgalomra, hogy áradni tudjon az örömmel és az izgalommal.

Nyitott vagy arra, hogy most megosszam veled orgazmus „összegzésem”, orgazmus hitvallásom?

 

Jó tudni, hogy van néhány őrült nő és férfi a közelemben, aki évei gyarapodásával egyre felszabadultabban veti bele magát szexuális élete kivirágoztatásába.

 

Gondolom te is látod, vagy már tapasztalod is, hogy egy nő és egy férfi életében is, évei számának gyarapodása szexuális életére egyértelműen és határozottan pozitív hatással van!

 

Jó, ha megerősítelek abban, hogy míg fiatalabb éveidben lehet, hogy vékonyabb voltál, keményebb, vagy nem voltak ráncaid, viszont sokkal, de sokkal bizonytalanabb voltál önmagadat és a szexet illetően, és egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy készen álltál cunami szerű multi orgazmusok átélésére, és ezeknek a vad kifejezésére hangjaidon és mozgásodon keresztül. Fiatalon még jobban meg akarunk felelni, érettebben testünk és lelkünk is bátrabban megnyílik és kifejezi a gyönyör pillanatait, lazábban vállaljuk fel önmagunkat, őszinte kíváncsiságunkat és vágyainkat. Nőként azt akarjuk, hogy behatoljanak mélységeinkbe, és vágyjuk, hogy a tiszta férfi erő magával ragadjon minket, hogy fel tudjuk izzítani a férfi vágyát és olyan magasságokba és mélységekbe repüljünk, ahol láthatóvá válunk egymás számára a mindennapi érzékelésünkön túl is. Úgy sejtem ehhez az egyik kulcs a hála érzete. Férfiként is vágyjuk kiteljesítő szexualitást, ami által többnek, jobbnak érezhetjük magunkat, ami által úgy érezhetjük, hogy jobbá és nemesebbé lettünk, és ki tudjunk fejezni szeretetünket és vágyainkat a nő felé, boldogabbá és sugárzóbbá téve őt.

magikus_noi_intimitas

Az én orgazmusaimnak is meg van a történetük, és ennek persze nincsen vége. Hogyan is lehetne?

Ha belegondolok melyek azok a dolgok, amelyek a legfontosabbak voltak orgazmusaim története szempontjából, vagyis mi kellett ahhoz, hogy legyen orgazmus történetem…akkor ezeket a fogalmakat  gyűjtöttem csokorba:

 

 • Kíváncsiság: Mindig tágítani a szexualitásról alkotott elképzeléseimet!
 • Erotikus intelligencia: A szex több mint biológia, szaporodás, gyerekcsinálás és gyereknevelés. Több vagyok, mint a szerepeim. Vágyom a biztonságra, a közelségre, az együttműködésre, a megbízhatóságra és kiszámíthatóságra az örökké tartó hűséges kapcsolódásra, de ugyanekkor vágyom a szabadságra, a távolságra, az újdonságra, a kalandra és a kockázatokra is! Ez a mindannyiunkban meglévő kettősség egy kapcsolaton belül is tud realizálódni. Sőt! csodálatos lenne, ha mindkét igényünket figyelembe vennénk  magunkkal és társunkkal kapcsolatban is, figyelembe vennénk, ha hosszabb távon kívánjuk fenntartani az érdeklődést egymás felé. Igen, ez olykor veszélyes, felkavaró és összezavaró, olykor meg kifejezetten romantikus, olyan jelenléttel és szokatlansággal megtöltött friss energia, amely kizárólag a biztonságra és szeretetre épülő kapcsolatoknak ritkán lehet az ajándéka. Biztonság és izgalom, határaink védelme és határaink felelősségteljes tágítása egy kényes, de izgalmas élmény, amely pozitívan hat szexuális életünkre, és kapcsolatunkra egyaránt!
 • A szex lényegében magánügy: A szexualitásomat nem a kapcsolatom aktuális képe határozza meg, szexuális életemért egyedül kell vállalnom a felelősséget. Kapcsolatom javítását, szexuális életünk gyógyítását magamnál érdemes kezdenem. Ez mindenképpen meg fogja változtatni a fennálló helyzetet.
 • Befogadás és megadás: Mindig tovább zuhanni a megadásba, tágítani a befogadás kapuit lelkemben és a testemben!
 • Erotikus transz: Remélem erről még többet is beszélhetek, mert ez az egyik kedvenc témám. Ha most ide jönne egy intelligens személy és meginterjúvolna a szexuális életemmel kapcsolatban (jöhetne már J), akkor biztosan kiemelném azt a pillanatát az életemnek, amikor egyik fejlődésemet meghatározó tanárom és barátom egy privát videót mutatott meg nekem, amin ő és kedvese közösültek vadul egy erkélyen. Vagyis ő hatolt be férfiasan a kedvesébe, aki a korlátnak támaszkodva nyitotta meg magát neki. Néztük szájtátva a felvételt, és akkor a tanárom-barátom azt mondta, miközben a kamera a nő arcát, mosolyát, majd teljes alakját mutatta: Na, ez a transz! Akkor nem igazán értettem ezt a szót, ehhez a jelenethez társítva, de késöbb, mint annyi minden tőle tanult készség, felfedte és kinyilvánította magát számomra. Most már ismerem azt, amiről a férfi beszélt nekem, amit feltárt a számomra, ismerem ezt a transzot. Amikor a nőt néztem, azt éreztem: igen! ez az, amit akarok. Ezt a mozdulatlanságot! Ezt az őszinte, szégyentelen és „önző” befogadást! Élvezést! Irigykedve és epekedve vágytam, hogy én is eljussak oda, hogy a magam és gyönyöröm jogán engedélyezzem és élvezzem szemérmetlenül a gyönyört, a behatolást, bármit, amit akarok! Hálás vagyok, hogy mára gyakran átadhatom magam ennek az erotikus transznak, és engedem bele magam szégyentelenül és egész-ségesen önzőn a befogadás élvezésébe.
 • Gyönyör: Minap megkérdezte valaki tőlem, hogy mit élvezek a szexben, ha közben (előtte és utána) nem igazán fantáziálok. Elgondolkodtam ezen, és azt válaszoltam, hogy a gyönyört. Teljes döbbenet rajzolódott ki a kérdező tekintetén, és akkor kicsit beleéreztem abba, hogy amikor gyönyörről beszélek, akkor valószínű nagyon kevesen vannak, akik értenek is. Igen, a gyönyörre meg kell érni…- szexuális értelemben. A gyönyör olyan, mint a borok között az édes aszú. A gyönyör nem pusztán a fiziológiai élvezés ajándéka. A gyönyör kiváltó oka lehet a fizikai stimuláció, de nem feltétele. Gyönyört adhat az érzelmi felszabadultság adta érzetek és érzések sokszínűsége, a test energetikai (eksztatikus) válaszreakció, és ezeknek a számolatlan és spontán keveréke. Minél inkább megnyílik és érzékennyé válik egy test a szexuális élvezetre, annál többféle gyönyör hullám, orgazmusfajta nyilvánítja meg magát. És ez így van jól, így csodálatos!
 • Határok tisztázása: Mivel a szex akkor jó, ha van… ebből következik, hogy egy nőnek nem árt az éberség, hiszen a saját testéről és lelkéről van szó, ez a tét! Ha egyszer megdolgoztam azért, hogy ki tudjam mondani a következő mágikus szavakat szex közben, alatt és után is: Igen! Nem! Még! Elég! –akkor emlékeztetnem kell magamat erre az ön feljogosításomra mindenkor! Mindig hatalmamban áll fokozni az élvezetemet, és az is, hogy véget vessek egy számomra veszélyes, sértő, méltatlan és élvezhetetlen együttlétnek!
 • Belső engedélyek: Amikor úgy érzem, hogy valami még hiányzik a szexuális életemből, akkor megvizsgálom magam, hogy vajon miképpen gondolkodom erről a vágyott dologról igazán és őszintén magamban? Valóban engedélyeztem ennek az élménynek a létrejöttét az életemben, vagy tudat alatt szabotálom, ellehetetlenítem a megtapasztalását?
 • Tisztulások iránti mély vágy: Hát ez az, amit mi nők még csak értünk, de már egy férfinak nehezebb elmagyarázni . Hát igen, újra és újra előjön az a mély vágy és erős hívás, hogy kéne egy jó kis rituálé, egy meghitt és bensőséges, bizalmas párbeszéd, akár szavak nélkül is nőiségem misztikus és rejtett részeivel lenni. Méh, vagina, mellek, ciklusaim… Idő, amit magamra és magamnak ajándékozom.
 • Érzelmi felszabadulás: ha már a tisztulásoknál tartunk, nincs is jobb, mint egy kiadós, és mindent lehengerlő szabad tánc, ahol ki lehet adni, fel lehet tárni azt az önmagunkat, akit a társadalom és mi magunk is utálatosnak és szörnyűnek tart. Az így felszabaduló érzelmi energia fokozza az érzéki energiát és erotikus potenciát is a testünkben!
 • Ön gyönyörszerzések többféle stílusban: Amikor már szokásommá tettem a tudatos ön-gyönyörszerzést, akkor egy neves szex szakértőtől azt olvastam, hogy szerezzek gyönyört magamnak fejen állva vagy /és tükör előtt… Ah, hogy erre a fejen állásra nem gondoltam! Hát igen, akkor azért elhatároztam, hogy kipróbálom az írást és gondolkodást energetizáló gyors önkielégítést, a naplementés szemlélődő-kontemplációs öngyönyört stb… szóval a lehetőségek tárháza végtelen, és az a legjobb, ha kedvet is érzünk ehhez a fajta kísérletezéshez!
 • Pihenés és relaxáció: Néha torkig vagyok a szexel, azt akarom, hogy egy zsákba bújva zombiként merenghessek a semmin, vagy hogy édes tortácskák sütésével, vagy főzős filmek nézésével üthessem el a délutánt! Igen, teljesen rendben van, ha aszexuálisak vagyunk egy időre, ha nem érzünk vágyat. Majd visszajön, ha hagyunk magunknak időt csak lenni. A radikális semmit tevés egy igazi luxus!
 • „Energiatudatosság”: nem érdemes lespórolni azokat a gyakorlatokat, amelyek a testünket készítik fel a gyönyör kifejezésére. Finom remegések, rázkódások, az energiapályák tudatosítása, az energiák mozgásának figyelmes követése… Csak az tud ellazulni, és ezáltal lazán belezuhanni a gyönyör élvezetébe, amit előtte figyelemmel, jelenléttel, vagy éppen egy erőteljes összehúzással, feszítéssel meg lett edzve. Az orgazmus energiafelszabadulás, és minél inkább érzed az energiáid mozgását és az élvezetre adott testi reakcióidat, annál inkább ki tudod élvezni ezt a robbanást.
 • Játékosság: Az orgazmuskészség fejlesztése soha ne legyen kötelesség. A legjobb, ha megtalálom a saját utam és élvezetem lelem benne. olyan jó játszani!
 • Önkifejezés: A szex, tulajdonképpen egy kreatív önkifejezés. És utána is milyen jó feldolgozni, tanulni tovább, élvezni tovább, játszani még! Verset írni, főzni egyet, táncot lejteni, kiadósat sírni, naplót vezetni.
 • Önszeretet: Alfa és omega. A jó szexet, mint egy házat, csak a stabil önszeretetre lehet építeni. Ezért ha csak tehetem, megragadom annak a lehetőségét, hogy kifejezzem a csodálatom önmagam különlegessége és egyedisége felé. Rajta vagyok, és egyre természetesebb ez!
Kedvelés és megosztás:
Szentesi Szilvi

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

There are 0 Comments