Az én gyönyöröm a te eksztázisod

Érzéki egységben

Amióta csak elolvastam Neal Wecker erotikus egységre buzdító sorait, azóta motoszkál bennem és kutatom azt, hogy voltaképpen mit is jelent életünk erotikus-érzéki királynőjének és királyának lenni?

Én a te királynőd és te az én királyom:

„Tartsatok igényt az erotikus erőtökre, ültessétek magatokat az erotikus dicsfény trónjára.
Éljetek a királyként és királynőként érzéki egységben.

„Álljatok egyenesen, öleljétek magatokhoz önbizalmatokat, és uralkodjatok szenvedéllyel, felékesítve és felkenve, hogy képesek legyetek megadni önmagatokat, és izgalommal megtölteni vágyaitokat. Királynőd fenségéhez méltó Királyként élj.

Válj Királyod vágyainak méltóságos Királynőjévé, aki képes felizgatni és ösztönözni Királya szégyenmentes és őrülten izzó szenvedélyét.”

Mire vár a Királynő és mit tesz a Király?

Végignézve tucatnyi hercegnős mesét, királyos-királynős filmet, és meghallgatva rengeteg férfi és nő mélyről jövő vágyát, arra jutottam, hogy a királynőket VÁRAKOZVA képzelik el, a királyokat pedig CSELEKEDVE.

A királynő csodálatos ruhában, testi-lelki harmóniában ül szobájában, kezében kézitükre és folyamatosan ékesíti fel magát királya érkeztére. Vár, és szépíti magát.

A király közben távol birodalmától csatázik, vadászik, majd vágtat hazafelé királyi párjához. Aki szüntelenül várja.

Több száz férfit meghallgatva bizton állíthatom, hogy majdnem mindegyik férfi hordozza a lelkében ezt a mágikus képet: királynője VÁRJA, ékesíti és készíti fel magát a királyával való találkozásra. Vagyis egy remek szexre.

Több száz nőt meghallgatva elmondhatom, hogy majdnem mindegyik nő arra vár, hogy várhasson valakire, ékesíthesse lelkét és testét egy fantasztikus szexre, szerelemre.

Mert az emberek többsége mit is keres a szexben és a szerelemben?

A nő a radikális ELLAZULÁST és MEGADÁST, a férfi pedig azt, hogy a nő értékelje az erőfeszítését, kitartó próbálkozásait, tiszta szándékait és MEGADJA magát neki.

A nők folyamatosan tesztelik és próbára teszik a férfiakat, ami érthető is, hiszen saját testükről és lelkükről döntenek. Próbáknak teszik ki a férfit, azt vizsgálva, megérdemli-e, hogy megadja magát neki, hogy tisztelettel kövesse, boldogan átadva az irányítást. Nagy a tét.

A próbák sokszor viharosak, és amikor a férfi elbukik, akkor marad a harag és a düh. De akárhogyan is tudjuk megfékezni vagy nem megfékezni a dühünket, a legtöbbünk szeretne belemerülni egy férfi szerelemébe, és abban totálisan ellazulni. Olyan királyról álmodunk, akivel az élet izgalmas, változatos és kalandos, aki számára mi vagyunk az inspiráló múzsa, sikerének záloga, mi vagyunk a szépség istennői, motiválva, inspirálva és felizgatva őt.

Egy olyan életről álmodunk, ahol ebbe az izgalomba bele lehet lazulni, és át lehet adni az irányítást. Csak „ülni a pipereasztalnál” (nem a létfenntartással, hanem a Szépség megtestesítésével foglalatoskodni) és biztonságban, szeretetben és bizalomban várni a király jöttét, majd ennek a királyi jelenlétnek nedvesen és kéjes engedelmességgel megadni magunkat.

Nőként arra várunk, hogy átadhassuk magunkat, hogy befogadhassunk, és jó esetben tudjuk, hogy ezt a férfinak ki kell érdemelnie. A legtöbb nő tudattalanul teszteli,  hogy a férfi  készen áll – e arra, hogy őt szeretetteljesen vezesse, és dühössé válik, ha a férfi elbukja a próbát.

 

Királyunk csatázik vagy éppen vadászni volt… A férfink megy és teszi a dolgát. Nincs is annál jobb, mint amikor leteszteltük és kiállta a próbát: nem fél tőlünk, képes vezetni és irányítani életét, magabiztosan teszi, amit tennie kell, amire Jó Ügye szólítja őt.

 

Nem manipulatív háborúkat gerjeszt, nem él vissza a hatalmával, nem tivornyázik…

 

És miközben megy és teszi az Ügyét és dolgát, mindeközben annyira SZERETI a nőt, olyan önzetlen szerelemmel, hogy akár meg is halna érte.

 

Meseszerű, pedig a radikális és totális megadáshoz radikális és totális szeretet és szerelem kell a másik oldalon.

 

A királynő radikálisan oda fogja magát adni a férfi radikálisan erős és elkötelezett szerelmének.

 

Mindkettő kell a tökéletes megfeleléshez. Egy bölcs, erős, szerető férfi. Egy bölcs, erős és önmagát megadó nő.

 

„Mutass nekem egy olyan nőt, aki teljes mértékben megadta magát egy őt önzetlenül szerető férfinak, és akkor én mutatni fogok neked egy szerető, izgatott és boldog párt.” írja Charles Runels.

 

Nőként égni fogok a vágytól, és a királyom érzéki érintéséről és erős behatolásáról fogok álmodozni, ha megbizonyosodtam arról, hogy önzetlen szerelemmel szeret, hogy javamat akarja, hogy emel, hogy mindenét odaadná nekem. Engedelmesen kitárom magam, ha megbízom Királyom ítéleteiben, bölcsnek, magabiztosnak, és egy magasabb jó hatalomhoz tartozónak gondolom, ha érzem és tudom, hogy lelkünk összeforrt, ha tudom, hogy mikor fáj nekem valami, neki még jobban fáj.

 

Mert mi van akkor, ha nálamnál is jobban ismeri a testem, és az én orgazmusom az ő eksztázisa?

 

„Az ő gyönyöre, az én eksztázisom.” (Bliss c. filmből)

 

Akkor egybe forr az isteni pár, érzéki szerelemben és erotikus egységben.

 

Akkor a nő égni fog a vágytól, hogy tudhassa a férfi vágyait, hogy felizgassa és akarni fog belezuhanni az édes megadás orgazmikus energiafelszabadulásaiba. Újra és újra.

 

Akkor a férfi akarni fog újra és újra kérni és vágyni, és nem lesz fáradt és lankadt szolgálni és szeretni.

 

Ha nőként tudom, hogy ily módon a szépségtől és boldogságtól fogok sugározni, akkor miért ne akarnám ezt újra és újra befogadni és mindennek átadni és megadni magam?

Ha férfiként tudom, hogy mindettől több, jobb és erősebb leszek, akkor miért ne adnék még többet mindenemből, amim csak van?

 

Nyerd el Királynőd édes megadását, mely az ő számára édesebb a méznél!

Légy több, mint egy jó szerető, egy izmos férfi, nagypéniszű macsó, egy gazdag férfi és egy megértő társ vagy jó apa!

 

Fedezd fel és fogadd el Királynőd valódiságát, valós természetét és szeresd rendületlenül!

 

Izgasd fel Királyod szégyentelenül, ha méltó a szerelmedre, és add meg magad totálisan az érzéki gyönyörnek és Királyodnak!

 

 

 

 

 

 

 

Kedvelés és megosztás:
Szentesi Szilvi

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

There are 0 Comments