Az év 5 legfontosabb felismerése intimitásról, szexualitásról

Micsoda év, mennyi tapasztalás, élmény, tanulás! Köszönöm 2015, hogy kapu voltál néhány valóban jelentős felismeréshez! Az én életemben az intimitásnak és a szexualitásnak kiemelt helye van, és lássuk be, 2015 nem szűkölködött… az idei évet pezsgős jókívánsággal kezdtem, és az élet megtörhetetlen pezsgése végigkísérte az évem… akkor is, amikor alá kellett szállnom, akkor is, amikor bánat és könnyek kísértek utamon. Összegyűjtöttem azt az 5 legfontosabb felismerésem, amit az idei év adott nekem a tudatos és megszentelt szexualitás útján járó gyönyörteli zarándoknak.

  1. Élni és élvezni!

_RNZ8992_resizeCsodálatos ajándék az, amikor testbe száll mindaz, amit mindig is tudtam, hogy bennem lakozik! Megérdemlem a gyönyört, megérdemlem azt a szexualitást, amire vágytam, amiért megtettem a legfontosabb lépéseket! Megérdemlem és megengedem, hogy mindennapjaim szerves része legyen a gyógyító intimitás és szexualitás! Valódivá és élővé válni, megtapasztalni és élni, akik valójában vagyunk! Micsoda lehetőség! Számomra 2015 nagy ajándéka, hogy kiszabadulhattam egy fontos szerepem fogságából és fontosságából, hogy időt és helyet adtam magamnak élni, lenni, örömben és gyönyörben utazni! Az életben alakított egyetlen feladatom sem lehet annyira fontos, hogy ennek a feladatnak a súlya alatt elsorvadjon az örömre, intimitásra és gyönyörteli szexualitásra vágyó ember bennem! Csodás, hogy ez az év felrázott és felébresztett erre, és csodás, hogy elkezdtem áramlani, nyílni, játszani – egyszóval: élni!

  1. Ha a kapu megnyílik, lépj be rajta!

Az egyik legnagyobb misztérium az, amikor megnyílik egy kapu, és nem lehet kérdés, hogy belépsz e rajta. Amikor belépsz, akkor minden illeszkedik. Van ilyen: tökéletes helyszín, pillanat, időzítés és szereplők. Akkor tudod, hogy miért kellett várnod, hogy minden, ami eddig volt, miért nem lehetett ez. Mint a jedi kardja, akképpen illeszkedik a fénykard a hüvelybe. Ha ajándékot kapsz, fogadd el. Ha megnyílik egy fényes kapu, lépj be rajta. Engedd, hogy a fény áthatoljon rajtad és megnyissa egy másik dimenzió ajtaját. Lépj be rajta és emelkedj! Tágulj! Ne sokat gondolkozz, ne törődj a félelmekkel, amik maradásra és stagnálásra bírnának! Élvezd és éld! Légy ott, ameddig van, ameddig a tied. Az erotika fényes angyalai olykor a legváratlanabb pillanatban legyintenek meg ragyogó fényes szárnyaikkal és emelnek az egekbe. Gyakran sokat kell várni és szinte felfoghatatlan, amikor beteljesül egy mély és őszinte vágy, az a vágy, ami szinte összeforrt önmagunkkal. Egyszerre ott van, mint egy beteljesülő álom… és hozzá kell érni és élni kell, akkor is, ha félünk, hogy elrontjuk, vagy ha azon aggódunk, hogy méltatlanok vagyunk rá. Amikor az álom hússá és vérré válik, akkor egyszersmind sebezhetővé is lesz… Csodás, hogy angyalszárnyakkal izzadhatunk, hogy imádattal vágyhatunk!

  1. A szexuális energia élet energia!

Az idei év megerősített abban, hogy a szexuális energiák tudatos használata micsoda lehetőség a fizikai, érzelmi és szellemi jóllétem táplálására, hogy ezt a tapasztalatot és tudást fontos megosztani azokkal, akik érettek ennek a gyakorlására! 2015 től kezdve bizonyosan tudom, hogy szexuális potenciánk micsoda erőtartalék, nem érdemes hát mindezt elpazarolni, és elfeledkezni sem róla! Élvezettel teli állandó gyakorlás lehet az élet sok-sok pillanata, hogy miképpen irányítható ez az energia, miképpen gyarapíthatjuk vele és fordíthatjuk a megszülető energiákat saját magunk és a környezetünk életminőségének jobbítására! Sok mindennel már nem tudunk majd kapcsolódni, mert ügye-fogyottá válik a kapcsolódás maga, de lesz helyette más, új és izgalmas lehetőségek: kapcsolatok, találkozások, tervek és távlatok!

  1. Mindig van tovább!

Kapuk nyíltak, virágos mezőkre vezetők, és kapuk bezárultak. És néha úgy tűnt, nincsen tovább. Vagy, mert éppen jó, vagy, mert nem jó, és kilátástalan. 2015 egyik legfontosabb felismerése, hogy mindig van tovább! Hogy ahol egy kapu becsukódik, ott kinyílik egy másik kapu. Hogy ahol, amiben azt hittem nincsen már magasabb és tágasabb, ott egy fantasztikus új világ tárhatja fel önmagát! Utálatos a végesség gondolata és mégis biztonságos. Oh, de ezt meghaladni, elszántan hinni és tágulni… Amikor valami gyönyörteliben van részem, akkor és abban is van tovább! Lélegzet… és még egy lélegzet… és  a gyönyör tovább bontja önmagát, újabb és újabb szirom nyílik  és bontja ki bujaságát, áldott, szégyentelen és megszentelt szexualitását! Mindig van tovább! Magasabbra, mélyebbre, beljebb… Határtalan és végtelen a gyönyör megtestesülésének potenciája, ami bennünk lakozik. Rád nézek, és azt kérdezem, még ha száz éve ismerlek is: Ki vagy te? Még nem ismerlek… Engedd, hogy lássalak, engedj beljebb misztériumodba, bocsáss be titkos kertedbe…

  1. Szent és profán

Végezetül, nagyon örülök, hogy 2015 ben leírtam, hogy „farok” és hogy „jól megdugott nő”, még ha ez sokaknál ki is verte a biztosítékot. Igen, nem titkolt szándékom, hogy nevezzük nevén vágyainkat, nevezzük meg testi érzeteinket oly módon, ahogy a lehető legtermészetesebb és a leginkább mesterkéletlen. Ebből a lemeztelenítettségből el lehet kezdeni építkezni. A faroktól valóban el lehet, és érdemes is eljutni a lingamig, addig a fényt hordozó varázsvesszőig, ami maga az erő megtestesülése, a jedi fénykardja. A kielégületlen női rigidségtől és ingerlékenységtől a jó és tápláló szex őszinte vágyásáig, az irigységtől és elfojtásoktól az eksztatikus szégyentelenség felszabadult ünnepléséig. Semmi sincs közelebb hozzám, mint a szexualitás szakrális dimenzióinak megismerése,  lelkeink összefonódó tánca a testi gyönyörök ölelésében.

2015 megerősített abban, hogy az Új Földön, amit oly sokan álmodunk és építünk egy ideje, hogy ezen az Új Földön nem lesz helye többé a szexuális tudatlanságnak. Többé nem foszthatjuk meg magunkat erőnktől, nem gyengíthetjük önmagunkat azáltal, hogy tudatlanságban, félelemben tartjuk magunkat vágyainkat és szexualitásunkat illetően. Az én álmom, hogy az Új Földön, amit építünk, szent és a profán, lélek és test, szexualitás és szellemiség többé nem lehetnek egymástól szétválasztott és egymással szemben álló minőségek, csakis egymást kiegészítő, építő, egymással intim szövetséget alkotó valódi társak!

Csodás és gyönyörteli 2016-os évet!

  • Te mit gondolsz 2015 –ről?
  • Mit tanultál a szexualitásról, szexualitásodról az idén?
  • Mik voltak a te felismeréseid, amelyek tovább vezetnek az újévbe?
  • Mit viszel magaddal az idei évből 2016-ra?
Kedvelés és megosztás:
Szentesi Szilvi

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

There are 0 Comments