Kibújás vagy bebújás?

Ahogy a kislányom készült tegnap az oviba és készítette a maci álarcot, felelevenedett bennem a történet: Mackó február másodikán kiballag a barlangjából, megnézi látja e az árnyékát, és ha igen, akkor visszaballag, mert hosszú és hideg lesz még a tél.
A másik lányom közben azt mondta: „Mama, tudod mi az élet lényege? Az élet élése…”
Ezernyi okunk van arra, hogy hosszabb vagy rövidebb időre visszabújjunk a barlangunkba, a szex meg valahol kinn várakozik ránk… Az a baj, hogy sokszor mire kibújunk, már el is felejtkeztünk a szexről, vagy az feledkezik meg rólunk…
Én most szex pozitív mackó vagyok (nem is igazi barna, csak egy panda, aki nem is biztos hogy téli álmot alszik)…így aztán elárulok néhány olyan titkot, amit ha tudsz, akkor nem akarsz majd téli álmot aludni, nem ijedsz majd meg a saját árnyékodtól, hanem életigenlő és szexualitást igenlő mackó leszel.
Íme, néhány ötlet, miképpen tarthatod magad folyamatosan izzásban, szexin és sugárzón!
Mackótársak kifelé a barlangokból!

Úgy hogy kedves mackótársak, kalandra fel! Várnak a málnabokrok, a hegyi patakok és fincsi méz!
Szexre fel!

A szexpozitív mackó tanácsait az új Szex Istennő programomban át fogom adni egy hosszabb írás formájában – erről és még ennél is többről szól az a képzés, amiről részletesen:

itt beszélek többet. Ha még nem regisztráltál, akkor egy rövid regisztráció után már meg is nézheted a bevezető videókat.

Ha kibújtál a barlangodból, akkor mindenképpen várlak a képzésre!

 

Kedvelés és megosztás:
Szentesi Szilvi

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

There are 0 Comments