Lélekre hangolt nőiség és szexualitás

A téma, lélekre hangolt nőiségünk és szexualitásunk, finom és érzékeny téma.

Szigetek vagyunk egy sokszor barbár világ közepette.

A Szépség, az Érzékenység, az Ihletettség őrzői vagyunk.

Ez hatalommal és erővel ruház fel bennünket, ugyanakkor sebezhetővé is tesz.

Tudnunk kell, hol az otthonunk, hova tartozunk, és hova tartunk.

Végre valahára biztosan értékelni szükséges magunkat, tisztán látni külső és belső értékeinket.

Értékességünk tudása, önmagunk tisztelete és gyengéd szeretete a mi valódi biztonságunk, ez az alap, amire építhetünk, amivel tovább és tovább nyílhatunk és tágulhatunk a gyönyörben.

Hálás vagyok, hogy van egy csodálatos férfi mellettem, akivel nyugodt, békés és szeretetteljes életet élhetek.

Nem volt ez mindig így, de hála a Benső Rózsa spiráloknak is, mára már egészen szépen körvonalazódik az új életünk, új kapcsolódásunk.

Sokszor érzem, hogy a tenyerén hordoz, és nagyban hozzájárul ahhoz, hogy azzal foglalkozzam, amire hívást érzek. Tudom, hogy sok nehéz, fárasztó és kimerítő dolog alól felmentve vagyok, amiket korábban, amikor még nem találkoztunk ebben a megtestesültségünkben én is megcsináltam, akárcsak több millió nő a földön.

Ezzel együtt tudom, hogy mennyi tanulás, tapasztalás és munka van mögöttem, aminek a gyümölcseit magamnak köszönhetem.

Ahhoz, hogy mindez így legyen, magamat kellett felhatalmaznom, és most is, amikor ezeket a sorokat írom, tisztában vagyok azzal, hogy ahogyan nyílok a Benső Rózsa szépségében, úgy leszek egyre biztosabb önmagamban, érzem, ahogy minden nap egyre több félelmemen hatolok át a szeretet fényében erősödve és lágyulva.

Furcsa dolog felnőni, a szó lelki értelmében is, és ha engem kérdezel, én szívesebben leszek holnaptól Istennő, mint kedves kislány.

Egyszerre érzem azt, hogy egyre erősebb vagyok, biztosabb, és a magam ura, és ezzel egy időben egyre gyengédebb és lágyabb magammal és a szeretteimmel is.

Az intimitás és a szexualitás a nagy paradoxonokra épül, úgy, mint éber ellazultság, és a gyengéd erő.

Ahogy egyre önállóbb és függetlenebb leszek, úgy tudom egyre érettebben és vágyódóbban megadni magam a radikális függésnek, a közös célokban való együtt teremtés, tapasztalás és tágulás örömének, Vele, akit szeretek, és aki mellett elköteleztem magam a szívemben.

Tudom, hogy szigetek vagyunk, én is, te is. Paradicsomi szigetek, gyönyörteli kertek, ligetek, ahol szebbek a fények, pompásabbak a színek, pazarabbak az ízek.

Kívánom, hogy merjünk belépni minél többször a Gyönyörök Kertjébe, és kívánom, hogy időzzünk, szeressünk és szeretkezzünk ott minél gyakrabban!

Nőiség  VénuszIdén, 2017-ben a vénuszi energiáknak szentelem magam, ami egyszerűbben szólva azt is jelenti a számomra, hogy engedélyt adok magamnak önmagam, nőiségem, szépségem, bölcsességem gyengéd és az újdonságokra nyitott táplálására.

Mondhatnám azt is, hogy „pihenőévem” lesz, ám ez nem azt jelenti, hogy elbújok a nyilvánosság elől, sokkal inkább azt, hogy eddigi szerepeim pihentetem, és egy fantasztikus női ragyogásban, inspirálódásban és töltekezésben gazdag évet hívok meg magamnak.

Ha erre most te is nyitott vagy, ha erre te is érzel hívást, neked is aktuális mindez az életedben, akkor figyeld idei női programjaim, amelyeket a

VÉNUSZI NŐ 2017 – programok Szentesi Szilvivel

hamarosan elérhető oldalamon követhetsz.

Mentés

Kedvelés és megosztás:
Szentesi Szilvi

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

There are 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?