A mellek szeretete, és a mell masszázs

Mikor egy általánosnak mondható masszázson vagy, akkor előbb utóbb előkerül a törölköző, és letakarják a melleidet (is).

Oh, basszus, megint elment egy hajó anélkül, hogy érzéki hullámok simogathatnák és élesztgethetnék zsibbadt melleidet!

És ez a fáradt élmény nem csak a gyógy masszázsok sajátossága.

A mellek a legtöbbször a szexeknek és szeretkezéseknek sem kimondott főszereplői.

És bizony a tétova, tanácstalan és bizonytalan (vagy az éppen pornósan túl erős) érintéseknél néha a semmi is jobbnak bizonyul.

Tagadás, elidegenedés, elválasztódás… vagyis zsibbadás:

Sok nő nagyon korán megtanulja megtagadni a testét és a melleit is, ahol pedig annyi minden indul útjára.
A mellek jang (férfias) minőséget képviselnek, jól láthatóak, szem előtt vannak, még akkor is, ha ruha fedi őket.

Nagyon korán elérkeznek hozzánk a média üzenetei az ideális mell méretre és formára vonatozóan, és ha ezeknek éppen nem felelünk meg, egyszerűen elkezdünk leválasztódni a melleinktől.

A nők nagy része elhidegül érzelmileg a melleitől, és gyakran az elégedetlenség fizikailag is átformálja az eredetit, helyettük az ideálisnak tűnő implantátumokkal próbálkozik.
És ha egyszer megtörténik ez a radikális elválasztódás, akkor egyre csak növekszik és sűrűsödik a mély és néma zsibbadtság a mellekben.
Ha nem kapcsolódunk a melleinkkel (érzelmileg és fizikailag), akkor zsibbadtak lesznek.

Szentesi Szilvi - intimitás művész - mellmasszázs

Ciszták és fibrómák:

A ciszták és fibrómák megjelenése a mellekben sokszor annak a tünete, hogy a melleinkkel való élő és szeretetteli kapcsolat megtagadott.

Ciszták jöhetnek létre akkor is, ha a mellben lévő egészséges energetikai áramlás akadályozott.

Akkor is jelentkezhet ez a fajta tünet, ha érzelmeinket magunkba zárjuk, elrejtjük, amikor elakadunk természetes érzelmi kifejezésükkel és a feldolgozással.

Ha egy vagy több ciszta van a melleinkben, akkor itt az ideje mell masszázst végezni, szabad utat biztosítani az energiák áramlásának a mellekben is, valamint tudatosan feldolgozni és kifejezni az érzelmeinket.

 

  • Szabadulj hát meg minél többször a melltartótól!
  • Napoztasd minél többször a melleket!
  • Fejezd ki bátran az érzelmeidet!

 

Melltartó vagy nem melltartó?

Az állandó melltartó viselés is csak egy szokás. amit lehet, hogy itt az idő megkérdőjelezni.

Bár sokan azzal a meggyőződéssel nőttünk fel, hogy a melltartó megakadályozza a szövetek megnyúlását, mostani kutatások épp az ellenkezőjét állítják. Néhány mostani felmérés szerint a melltartók éppen hogy elkényelmesítik a melleket támogató szöveteket, idővel így pedig sorvadásnak és deformálódásnak indulnak.

Igen, ezek nagyon más meglátások, mint amit eddig hallottunk, de lehet, hogy itt az idő új szempontokat is beengednünk az életünkbe!

Mert a melleink is szeretnek mozogni, ringatózni, és ilyenkor a mellekben lévő nyirokmirigyek is boldogok, a test pedig megtelik erővel és egészséggel!

A szűk és fém alátámasztású melltartók blokkolhatják a nyirok és energia áramlást a szív körül.

Természetes állapotában a mellek a szeretet kifejeződésének központjai, mivel a spirituális szív központunk, az Anahata csakra két oldalán helyezkednek el. Ők jelenítik meg a szív energia fizikai kifejeződését a testünkön.
Nos, a melleink is érzékiek és orgazmikusak! Igen, a mell orgazmus az egyik ismert orgazmus fajta! És ez valami csodálatos!

Melleink a legkülönbözőbb formában, méretben, színben, illatokban és érzékenységben fejeződnek ki, és ez az egyik kezdőpontja lehet annak, hogy mi nők szeressük és értékeljük a testünket!

 

Szentesi Szilvi intimitás művész Melleink bűvöletében

Mell masszázs:

A mell masszázs feltölti a melleket energiával, tudatosítja, hogy a melleink is élő és érző részesei az életünknek, és főszereplői erotikus életünknek. Megnyitja a szívünket, felolvasztja az érzelmi dermedtségünket, mélyíti a befogadás képességét, és támogatja az izgalom elfogadását és megengedését a gyönyörszintünk növekedéséhez.

Fizikai szinten összehangolja a hormonok működését, megmozgatja a vér és a nyirokszöveteket, megakadályozza a dudorok kialakulását a mellekben, csökkenti a mellrák kialakulásának a lehetőségét. Mivel a mellek elsősorban zsírszövetből állnak, és a zsír hajlamos méreganyagokat is tárolni, a mellek masszírozásával megszabadulhatunk a nemkívánatos méreganyagoktól is.

Lehet, hogy először még furcsa és szokatlan lesz a mellek saját érintése, de idővel csodás élményekké válnak. Tudd, hogy tápláló, megnyugtató, izgató, ébresztő érzésekre számíthatsz!

A mell masszázst a reggeli ébredéskor vagy a reggeli fürdő után csodás elvégezni. Amikor egész testemet átkrémezem vagy beolajozom, nem feledkezem meg a melleimről sem.

Mostanában már mindig van a pipere asztalomon a melleimnek szánt és előkészített olaj.

Ez lehet egyszerű kókusz olaj, különlegesebb gránátalma olaj, vagy mandulaolajba csepegtetett pár csepp rózsaolajos keverék. Mivel a rózsa olaj rezgése a szív csakrához kapcsolható, segít a mell területének érzelmi harmonizálásában is.

Ha szeretnél megszabadulni fizikai, érzelmi terheidtől, aggodalmaidtól akkor próbáld ki, hogy este nem csak a melltartód szorításából szabadulsz ki, hanem masszázsban is részesíted a melleidet! Remek relaxáció és töltődés!

 

Hogyan?

Kezdésnek elég egy csipetnyi inspiráció! Úgy is fogod tudni, hogyan és miként folytasd.

Helyezd a tenyeredet és az ujjaidat finoman a szívedre. Tartsd ott a szíveden egy fél percig a kezeidet, míg érzed, hogy kapcsolódtál magaddal. Várd meg ezt a pillanatot.

Aztán kezd el mindkét kezedet egyszerre egy ritmusban befelé és lefele körkörösen mozgatni a melleden. Így a jobb kezed az óramutató járásával megegyezően fog mozogni, míg a bal az óra mutató járásával ellenkező irányban.

Néhány kör után fordítsad meg az irányt. Kezd el felfelé és kifele irányba simítani a tenyereidet a melleiden.

Végezetül kezd el finoman majd erőteljesebben érinteni a mellbimbóidat is!

Igen, a mellbimbók masszázsa aktiválja az endokrin rendszert és nedvesíti a jónit is!

Ha megszereted a mellmasszázst, elég hamar megtapasztalod, hogy tested és a melleid is megtelnek élettel, változatosan reagálnak az érintésekre, mivel érzékenyebbé válnak. Megszépülnek, és növekedésnek is indulhatnak.

A mellmasszázs növeli a női kisugárzásodat, és megtanít a gyengéd női jelenlét és erő használatára személyes és üzleti életedben is.

Azoknak a nőknek is ajánlott, akik elveszítették a mellüket, mivel energetikailag is kapcsolatban lehet maradni a fizikai szinten hiányzó testrésszel, gyógyítani a lelki traumákat, illetve táplálni a testet a mellek által kifejezett szeretet energiákkal.

Kedvelés és megosztás:
Szentesi Szilvi

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

There are 0 Comments