Itt is megtalálsz

SAMANISZTIKUS
INTIM ELVONULÁS
NŐKNEK


Samanisztikus mozgás

tánc

alkotás

gyógyítás

rituálék és intimitás

Augusztus 3-6.


Egyedülálló nyári elvonulás Nők részére

háborítatlan természeti környezetben, samanisztikus erőben,
kreativitásban és intimitásban.

Városi nőket is várunk, akik madarak csicsergésében, sámándob pergésében, csörgő sziszegésében, és a csend ölelésében hagynák maguk mögött a mindennapok kihívásait és érkeznének meg önmagukhoz és egymáshoz.

A puncim olykor jóni, a szó nemes értelmében.
A jónim olykor punci, a maga egyszerűségében és személyességében.
A puncim pedig olykor pina.
Mert érzem benne a saját erőmet, a történeteimet, minden feltörő, rejtőzködő érzelmemet.
A pinám vad és benne van a teljességem.
Egy különleges szivárvány, amely lelkem összes árnyalatát magában hordozza. Fehértől a szürkén át, magentától a feketéig.
A pinámban van a bölcsességem, a szemérmetlenségem, csáberőm, gyógyító tudásom és a varázslatos boszi erőm.
A pinámba tuszkolom, ami nem komfortos itt a hétköznapokban, a pinám az, aki vérezni kezd, aki nem felejt, és a pinám az, aki tudja, milyen balzsam kell, ha beteg a gyerek.
A pina bennem Káli arca, és a szenvedélyes szeretőmé is.
Néha összesimulnak bennem, és akkor béke van.
A pinám nélkül vértelen jóni vagyok, és tudatlan kislány punci.
Szeretlek pinám, és nagyon szeretnék a veled való mély és transzformatív, örömteli találkozásnak méltó körülményeket teremteni!"


Ezért nyáron

Ezért nyáron egy intim elvonulás keretében
éltre teremtjük azt a szakrális, rituális, természetes Élet-Teret,
ahol elő hívhatjuk, elfogadhatjuk, megmutathatjuk
nőiségünk mélyen rejtekező kreatív potenciálját:
a bennünk rejtőző pina erőnk, zabolátlan, természeti asszony énünk!

Védett, csodálatos természeti környezetben utazunk azért,
hogy a szemérmes kislány énünktől elérkezzünk női erőnkbe,
magabiztosságunkba, érettségünkbe és felnövekedhessünk
kreatív, teremtő nőiségünkbe.

Intim, szakrális és samanisztikus teret hozunk létre, amiben bejárhatjuk a puncitól, a megszentelt jónin át, a valódi erőbe érkező pináig tartó kreatív utat.

Az elvonulás ideje alatt elkészítjük:


Koronánkat

Kizárólag természetes alapanyagokból fogjuk elkészíteni a női természetünket és szépségünket felékesítő koronánkat. Ehhez a folyamathoz kapcsolunk egy beavató szertartást, meditációval és tánccal.

Bájitalunkat

Mini workshop keretében elkészítjük az egyénileg választott alapanyagainkból a saját igényre hangolt bájitalunkat, amely varázslatos módon támogatja a női csáberő felpezsdülését. A bájitalunkat szertartásosan megáldjuk, táncolunk saját csábos energiánkért, a Földért, és a Nőért.


Eltáncoljuk

Érzelmeinket, felébresztjük erőnket, behívjuk a legfontosabb minőségeket, minket támogató Elemeket, gyógyítunk és felajánljuk a mozdulataink segítségével saját magunk és az Egész szolgálatába. Eltáncoljuk a bennünk élő kislányt és a szajhát is kifejező mozdulatainkon át, felvesszük a kapcsolatot a két ellentétes minőséggel, átéljük mindkét szerep dinamikáját teljességünk megtapasztalásáért és lélekrészeink gyógyításáért.

Jógázunk


Reggel dinamikus hathásan, máskor samanasztikus megközelítésben bontjuk ki egy-egy testhelyzetben rejlő erőt és célokat.


Samanisztikus erő gyakorlatokban veszünk részt

Dobolás, révülés, erő állat, gyógyítás, kapcsolódás a benső nővel, trauma oldás Csörgő használatának rejtelmei

Hanggal való gyógyulunk

Testrészek és érzelmek felszabadítása a hang segítségével, a saját erő dalunk megtalálása


Intimitás

Az elvonulás intim részei szervesen simulnak össze a samanisztikus gyakorlatokkal és kreatív folyamatokkal, Írisz és Szilvi csodálatos energiái áramlanak majd együtt inspiratív flowban.

Az intim rituálék a gátlásos, szégyenlős punci identitásunkból vezetnek tovább a jónink (pinánk) organikusabb, szervesebb, tudatosabb rétegeihez azért, hogy felszínre hozhassuk egyediségünk és kreativitásunk, erotikus jelenlétünk erejét és szépségét.

Egy közös land art alkotást készítünk elő intim gyakorlatokkal és szertartásokkal: gyönyör légzésünkkel, a magunknak és egymásnak adott tudatos érintésekkel, a hüvely tisztító gyógynövényes szertartással, és a jóni 7 misztikus kapujának bejárásával.


Kreatív inspirációk

Árnyékmunka kollázs technikával, egy land art alkotás közös koncepció mentén megalkotva a természet kincseiből

Istennős Fotózás


Közös fotózások teljes átéléssel, istennős, provokatív vagy szakrális hangulatú képek. Ehhez saját természetes arcfestéket is használhatsz, ha szeretnél, amit ott a helyszínen készítünk el (vad, női energiák kifejezésére)

És természetesen sok-sok beszélgetés, megosztás és támogató energia!


TARTS VELÜNK, HA


Te is alig várod már, hogy beleállhassunk valódi erőnkbe,

és megmutathassuk azt a női részünk,

aki az álarcaink és megfeleléseink mögött rejtőzködik,

várva az időt, hogy kinyilváníthassa,

és megélhesse ártatlanságát és hatalmas potenciálját!

A tértartók


Szentesi Szilvi

Intimitás művész, a BLISS Intimitás megálmodója, öt gyermek édesanyja, feleség, anya, szerelmes, kísérletező, elhivatott nő. Önmagamat teljességében megélő, intimitásban is kreatív, kísérletező nőnek tartom, mára már tudatosan élvezem az életet, testemet, orgazmusaimat, gyönyöreimet, vágyaimat és hangulataimat. Hivatásomnak választottam a szexuális kultúra emelését. Magam számára, és így neked is csak azt tudom mondani, hogy a jó és csodálatos szexualitásról, a minket kiteljesítő intimitásról ne mondjunk le soha.

Ferencz Írisz

Egész életem, lényem arról szól, hogy segítsek másoknak a saját útjukon. Ez abból fakad, hogy valaha én is elveszett ember voltam, aki keresgélt, szenvedett és boldogtalan volt. Elindultam, bátran, kíváncsian és ráleltem arra, amit kerestem. Nem volt túl messze…
ott volt belül, saját testem, lelkem mélye rejtette az összes választ.

A személyes utam, arra inspirált, hogy másokkal is osszam meg, adjak vissza és támogassak, ahogyan csak lehet. Célom az, hogy minél több ember visszataláljon a forráshoz, hogy ráleljen a magában lévő erőközpontra, ahonnan teremteni lehet. Hogyan érem el a változást?

Transzperszonális alkimista, sámánisztikus gyógyító, és boszorkány vagyok. Mélyre ások, nem félek a sötétben és arra biztatlak, hogy tarts velem. Olyan módszereket használok, amelyek minden ember ajándékai közé tartoznak. Használom a testem, a hangom, lélegzetemet. Megérintem a földet, merítek a vízből és suttogok a szélnek, a tűz pedig bennem ég.

A helyszín


Bakonyújvár VendégházMegtaláltuk AZT a helyszínt,

azt az intim, háborítatlan, természet közeli,

barátságos, kényelmes és buja helyet és házat,

ami szerető ölébe fog vonni majd bennünket.


Itt minden adott, hogy önmagunk egyediségére, különlegességére és értékességére nyitott szívvel és lélekkel rácsodálkozhassunk, és kibonthassuk a bennünk szunnyadó erőt és szépséget.

Remélem már Te is nagyon várod, velünk együtt, hogy birtokba vehessük ezt a buja fészket és megtölthessük kivételes női energiáinkkal.

Az étkezést saját erőforrásból tervezzük megoldani, a házban fog számunkra főzni és ételeket készíteni egy kedves személy.

Nem kell majd tehát elmennünk külső helyszínre enni, nem kell megszakítanunk a kreatív benső folyamatainkat, kiszakadni szeretett fészkünkből, mert minden amivel táplálni szeretnénk magunkat frissen és igényesen, minőségi módon ott lesz a házban elkészítve és tálalva a számunkra!

Így, ha speciális étkezési igényed van, jelentkezésedet követően jelezheted felénk!

A program díja

Szállással (Összesen 6 db 2 ágyas (franciaágyas) szoba, és 1 db 2x2 ágyas családi szoba áll rendelkezésünkre), háromszori étkezéssel, a program költségeivel és díjával együtt összesen 110 000 Ft /fő

Az elvonulás időtartama:
csütörtök délutántól (ajánlott érkezési idő 15h, programkezdés 17h), egy teljes pénteki és szombati napot, vasárnap 13h-ig tartó időszakot ölel át.

Fizetési lehetőségek:


- egy összegben: „early bird" 10% kedvezmény a teljes részvételi díjból, egy összegben való befizetés esetén május 5-ig: 99 000 Ft

- két részletben: első részletet május 5-ig postai átutalással rendezve (55 000 Ft) a jelentkezést követően megadott számlaszámon, a második részletet a helyszínen készpénzben rendezve (55 000 Ft)

Velünk tartasz? Hurrá!

Nincsen más hátra, mint jelentkezni a programra!

Csak küldjél kérlek egy levelet

az info@intimitas.hu email címre,

és írd bele: Jelentkezem!


Tóth Míra csodálatos asszisztensünk fogja felvenni veled a kapcsolatot!

A buja fészkünk befogadó kerete limitált, összesen 12 hölgy jelentkezését tudjuk fogadni!

Légy közöttünk Te is!