Benső rózsa kurzus

18000 Ft

Benső Rózsa kurzus

Vannak dolgok, amik nem érthetőek el rögtön. Vannak dolgok, amikről csak azoknak beszélek, akik már elindultak a “SzexIstennővé” válás útján.

Amikor azt mondom, hogy “szexistennővé válás útján”, akkor arra gondolok, hogy merészen elindulni női erőnk és szexuális hatalmunk felfedezésének és megélésének útján.

Jelentse ez, akár az én kurzusaimon való részvételt, vagy a te saját utadat, amit eddig bejártál.

Ha van ilyen ösvény, és tudod, hogy most mire gondolok, akkor érdemes tovább olvasnod, és tovább hangolnod magad Benső Rózsa kurzusomra.

A Benső Rózsa 5 anyagrészt tartalmazó online kurzus, és hasonlóan a Szex Istennő (Mágikus Női Intimitás, Vissza a Testünkbe, Nedves Élet, Szakrális szexualitás bevezető) online programokhoz, ez az online kurzus is személyes hang és fotó üzeneteket, ihletett írásokat, képeket, gyakorlatokat, meditációkat tartalmaz.

Összesen öt spirálnyi ihletett, tiszta inspirációból született bölcsesség a számodra, Tőlem a misztikus nőiség témájában.

Az ötödik, utolsó spirál tartalmaz még ráadásként egy holdhónapnyi idejű “Szépség Rituálé”-t is, belső és külső ragyogásunk megújításáért.

Ehhez a Benső Rózsa kurzushoz hasznos, ha ismered az előző kurzusok tudásanyagát, de nem feltétel ennek elvégzése.

AZ ONLINE KURZUS OKTATÓFELÜLETE ÍGY NÉZ KI:

 

  • Egy belső, csak tagok által hozzáférhető felületen vannak feltöltve a képzés anyagai.
  • A jobb kezelhetőség céljából egy anyagrész oktató anyagát egy különálló oldalra helyezzük el.
  • A heti oktató anyagok egymásra épülnek.
  • Minden egyes heti oktató anyag tartalmaz leírást, illusztrációt, hanganyagban segítséget, történeteket, valamint feladatokat.
  • Ezen a belső, védett felületen az oktató videókhoz, hanganyagokhoz később is, bármikor, a program ideje alatt, és utána is hozzáférsz, vagyis akár megismételhetsz belőle részeket.

 

Olvasd tovább a program leírását, és érezd meg, találkoznál e most nyíló tested gyönyörében bimbódzó lelki szépségeddel? Kibontanád e Életvirágod misztériumát, hogy tovább tápláld vele életed, nőiséged?

Ha igen, akkor hamarosan találkozunk!

Mentés

Mentés

Mentés

Megvásárolom Tovább