Vágy elixír

Pár napja a belvárosban jártam, és vettem egy Gyógyító Elixírt.
Kicsi barna üvegcse, benne egy kis kurkuma, méz, cayenne, citrom, gyömbér, no meg gránátalma, fahéj…
Reggelente kell lehajtani, hogy így, tél vége felé feltöltődjünk egy kis vitaminnal, ásványi anyagokkal, és a többi mindennel, amire a testünknek szüksége van.
Én rendesen kikészültem ettől a hosszúra sikeredett téltől, alig vártam hát a reggelt, hogy meghúzhassam az én kis vitamin flaskám.
Aztán amikor a gyömbér, a fahéj és a cayenne finoman égetni kezdte a szájamat és a torkomat, eszembe jutott, hogy kéne csinálnom magamnak egy Vágy Elixírt is, mert igazság szerint vitaminok nélkül még csak-csak elboldogulok, de szerelem és szexualitás nélkül nem.
Komolyan vettem az ötletemet, és megpróbáltam végig gondolni, mit tennék bele ebbe az elixíres üvegbe, mik lennének azok az összetevők, amelyek engem visszahoznának az életbe, akkor is, amikor életem a szerelmet és a szexet nézve inkább sivatag, mintsem oázis.
Én biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van a lelke mélyén egy kis vágyait rejtő elixíres üvege. Van, akinek több idő szükséges kitalálni mit tegyen bele, van, aki meg egyből beletöltene valamit, vagy mindent, ami Ő.
Én úgy fogtam neki, hogy megadtam a módját és az idejét.
Mert az összetevők nekem szépen egymás után mutatják meg magukat. Egyre mélyebbre és mélyebbre szükséges hatolnom magamban azzal az egyszerű kérdéssel: Mire vágysz?
Ismételni, újra és újra magamnak szegezni, finoman a füleimbe lehelni ezt a két szót: Mire vágysz?
MIRE VÁGYSZ?

Igen, vágyom vágyni. Nem szeretnék annyira eltompulni, hogy elveszítsem a kapcsolatot a vágyaimmal. Még akkor sem, ha úgy tűnik, hogy csak szenvedést, vagy szomorúságot okoznak.
Vágyom arra, hogy megőrizzem testem rugalmasságát, akárhány éves is vagyok. Arra vágyom, hogy amikor lépek akkor az izmaim azt suttogják a fülembe: igen, igen, felkészülten vágyjuk, hogy nyújtózzon a tested, tekeredjen hajlékonyan, felkészültek vagyunk erősen megtartani akkor, amikor élvezel.
Vágyom rá, hogy testem szerető szövetségesem legyen a gyönyörömben ameddig csak élek és lélegzem.
Vágyom arra, hogy puncim boldog legyen, illatos, rugalmas, jókedvű! Arra vágyom, hogy maradjon velem kapcsolatban, hogy mindig őszintén elmondhassa, mi van vele, mi fáj neki, mire áhítozik, és mi tenné boldoggá.
Szükségem van vaginám bölcsességére és hihetetlen intuícióira, mert puncim bölcsessége lett életem fő iránytűje, és én a puncimból jövő sugallatokat bizonytalankodás nélkül követni vágyom.
Vágyom arra, hogy vágyjam a tiszta szerelmet, hogy soha ne mondjak le erről, bármilyen állapotában és helyzetben nyilvánítja is ki magát.
Vágyom arra, hogy hatással legyek nőként a világra, vágyom arra, hogy lássanak, és olykor megcsodáljanak.
Vágyom arra, hogy sugározhassam azt a sok szépséget, amit magamban, mint egy virágot ápolok és gondozok, vágyom arra, hogy szent áldozataim értelmet és beteljesülést nyerjenek. Vágyom ezzel a sok széppel gyógyítani és szépíteni mindazt, ami utamba akad.
Vágyom arra, hogy érintésem és jelenlétem olyan erőteret hozzon létre, ami egy másik világba vezető ajtóhoz visz el.
Arra vágyom, hogy ezen az ajtón a férfi belépjen, és egy felejthetetlen eksztázisba emelkedjen velem.
Arra vágyom, hogy ilyenkor elszakadjunk ettől a világtól, és arra vágyom, hogy egy másik világba ébredhessünk fel.
Arra vágyom, hogy valóban megérintsenek, hogy abban az érintésben Ő teljesen ott legyen. Arra vágyom, hogy ebből a jelenlétből tovább nyíljunk, és elkezdődhessen egy végtelen tánc, ahol adhatom, amim van, és ő adhatja, ami neki van, félelmek nélkül.
Arra vágyom, hogy levegyem, és te is levedd a fékről a lábad, miközben a gázpedált nyomjuk.
Arra vágyom, hogy ahogyan a puncim, a farkad is újjászülessen.
Arra vágyom, hogy büszke légy magadra, a férfiasságodra.
Arra vágyom, hogy áthasson az erőd, karod és behatolásod tiszta ereje.
Arra vágyom, hogy kaphassak még abból a kegyelemből, amikor a távolból is érezhetlek, és élvezhetek.
Arra vágyom, hogy pusztán a közelségedtől is orgazmusom legyen.
Arra vágyom, hogy ne kelljen eltávolodnod azért, hogy vágyat érezz, mert a vágyat önmagadból szülöd te is újra és újra.
Arra vágyom, hogy mindig kortyolhassak a vágy forrásából, és arra vágyom, hogy kapcsolatban maradjak ezzel a Forrással, és élhessem azt a szexuális potenciált, ami bennem él.
Olyan világról álmodom, ahol mindig tart a szerelem és szexualitás ünnepe, és ahol a férfiak és a nők saját vágyaikból kevernek gyógy elixírt a konyháikban és el is kortyolgatják.

Mentés

Mentés

Mentés

Kedvelés és megosztás:
Szentesi Szilvi

Szentesi Szilvi

Imádom élni, felfedezni és kutatni az erotikát és az erotikus életet. Az intimitás az alap amire építkezem. Még arra is szeretek rácsodálkozni és rákérdezni, ami általában természetesnek vélt. Lenyűgöz a mélység, a sokszínűség és a távlatok.

There are 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?